HTML

Jadranka Világa

Montenegroban ( Crna Gora ) születtem ugyan, de három hónapos koromban ide hoztak a szüleim Magyarországra. Itt tanultam beszélni, írni-olvasni. Itt végeztem az iskoláimat is. Montenegroba már csak rokonlátogatóba járok. Szülővárosomat Kotort és környékét ismerem mint a tenyeremet hiszen rendszeresen járok oda mert ott élnek a nagyszüleim de más oda nem köt. Mi is köthetne? Itt a blogomban megpróbálom sorokba önteni hogyan és mit élek meg napjainkban hazánkban..., meg amolyan érted hallatom a hangom, nem ellened...

Friss topikok

  • jadravica: @Heveseger: Olvastam az ominózus cikket, utaltam is erre. (2013.01.13. 19:21) Cigány-e vagy?
  • Pal Mathe: Jadravica!Te és értékes gondolataid nagyon hiányoznak a facebookról!Nagyon szétszórtad Magad!Nyilv... (2013.01.13. 19:01) Jó alaposan elkúrjátok ti is...
  • rezvez: "... hogy a cigányok problémáit megfelelő súllyal, őszinteséggel, elfogulatlansággal és realitássa... (2013.01.10. 12:14) Tanulnunk kell még a demokráciát

Merre tovább?

2012.01.27. 10:44 jadravica

 A saját utunkon kell elindulnunk. A magyar úton. Ennél rosszabb már semmi sem lehet. Be kell jelentenünk: kilépünk az Európai Unióból, ha az Unió nem áll a magyarok mellé. Valamit – valamiért. Én tanulmányaimból, rokonaim, idősebb barátaim elbeszéléséből úgy látom, hogy az Európai Unió eddig rosszabb feltételeket adott számunkra, mint a rossz emlékű KGST. Akkor a moszkvai kommunista vízfej diktált nekünk, most a brüsszeli kapitalista vízfej nyom le bennünket. Akkor az elvtársak szereltették le iparunk húzó ágazatait, mostanság Brüsszel határozza meg, hogy meddig nyújtózkodhatunk. Megkockáztatom, az előbbi olcsóbb volt. Hagyott nyitva fejlődési lehetőségeket. Le kéne vonnunk a tanulságokat!

Sem a NATO, sem az Unió nem nekünk való hely, mint ahogyan a KGST és a Varsói Szerződés sem volt nekünk való. Emeljük fel a fejünket,  merjünk önállóak lenni! Képesek vagyunk rá! 

A dajkamesék ideje lejárt

Össze kell fogni mind azon közép európai népnek, akik nem akarnak a pénz diktatúrájában élni és rabszolgasorban kiszolgálni az IMF pénzhatalmát. Amit az EU művel most az messze van a demokráciától. Érdekes a demokráciát a Görögök találták ki és most ők mentek csődbe a kapitalizmusban. 

A nyugati pénztőke csak egyéni érdekeket szolgál. Ők teszik tönkre Európát. Olyan emberek irányítják az Uniót akik az IMF kiszolgálói, vagyis a pénzvilág irányítói. 

Ki kell lépni az EU-ból, hisz az EU nem más mint egy düledező pénzhatalom, mely csődben van. Az ostoba intézkedéseik a kapzsiságuk miatt az EU vízfeje az akik legjobban tiporják a demokráciát és rabszolgasorba akarják sodorni európát. A gyarmatosításnak véget kell vetni.

Lehet, az EU-nak talán van perspektivája, de Magyarországnak nincs, ha az EU tagja marad. Ezt a jövő bizonyitani fogja. Ha kilépnénk akkor lenne jelenünk, jövőnk és megmaradnának múltunk értekei is. Ha benn maradunk, akkor a mi perspektivánk a kiverzés, teljes kiszolgáltatottság, rabszolgaság, és a vegső pusztulás. Ne kábitsuk magunkat, ne reménykedjünk a nyugat és a pénzhatalom kegyeiben, mert eltiporjak az Országot és a magyarságot. Akik kormányon vannak, kötelességük csakis a magyarság érdekeit képviselni, meghunyaszkodás nélkül, szivósan kiállni a nemzetért.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar eu kormány imf euro

A bejegyzés trackback címe:

https://jadrankavilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr493899263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása