HTML

Jadranka Világa

Montenegroban ( Crna Gora ) születtem ugyan, de három hónapos koromban ide hoztak a szüleim Magyarországra. Itt tanultam beszélni, írni-olvasni. Itt végeztem az iskoláimat is. Montenegroba már csak rokonlátogatóba járok. Szülővárosomat Kotort és környékét ismerem mint a tenyeremet hiszen rendszeresen járok oda mert ott élnek a nagyszüleim de más oda nem köt. Mi is köthetne? Itt a blogomban megpróbálom sorokba önteni hogyan és mit élek meg napjainkban hazánkban..., meg amolyan érted hallatom a hangom, nem ellened...

Friss topikok

  • jadravica: @Heveseger: Olvastam az ominózus cikket, utaltam is erre. (2013.01.13. 19:21) Cigány-e vagy?
  • Pal Mathe: Jadravica!Te és értékes gondolataid nagyon hiányoznak a facebookról!Nagyon szétszórtad Magad!Nyilv... (2013.01.13. 19:01) Jó alaposan elkúrjátok ti is...
  • rezvez: "... hogy a cigányok problémáit megfelelő súllyal, őszinteséggel, elfogulatlansággal és realitássa... (2013.01.10. 12:14) Tanulnunk kell még a demokráciát

Egy törölt bejegyzés utóélete

2013.03.09. 11:17 jadravica

Tegnap délután közzé tettem a Facebookon egy belső levelezésből származó és Kubatov Gábor pártigazgató nevével fémjelzett levelet. Lett is felhördülés rendesen, hogy ezt a "komcsik" is látják. A tegnapi levelet néhány óra múlva leszedtem, hogy ne lássák a "komcsik" de egy részletét most újra előveszem mert szerintem mindeninek tisztába kell lenni a tartalmának lényegével akár Fidesz tag akár nem. Nos..., szerintem már egy visszafogott és keserves polgárháború dúl Magyarországon csak sokan még ezt nem veszik észre. Vagy nem akarják észrevenni. Elég volt nézni a behatolók és a sebtiben összetoborozott kormánypártiak, - vagy inkább Fidesz pártiak -, közti éles és alpári szóváltásokat melyek már-már tettlegességig fajultak. A levél tartalma egyértelműen erről szól a Fidesz az alábbi levélben ezt értésünkre adja és nem tesz mást mint védelmi erőket toboroz. Más kérdés, hogy mi lett Kubatov Gábor listájával illetve ha az megvan, akkor onnan miért nem tudja mozgósítani az erőket. Nyilván azért mert azok már fiktív adathalmazok lettek semmi más.

A levélrészlet:

"Radikális diákok egy csoportja a délelőtti órákban megtámadta a Fidesz Lendvay utcai székházát. Átmásztak az épület kerítésén, és be akartak jutni az épületbe. Közben az előre értesített baloldali újságírók kamerákkal kísérték őket. Munkatársaink határozott fellépésének köszönhetően csak páran jutottak be, a többiek az udvaron maradtak. A földre telepedő aktivisták időről időre megpróbáltak újra betörni az épületbe. Eközben törtek-zúztak, bántalmazták a székház dolgozóit, többek között megrúgtak egy női munkatársat is. Nem voltak tekintettel a ház idős dolgozóira sem, akik megrémültek a soha nem látott durvaság láttán. Dokumentumok után kutatva elvitték a kukák tartalmát. A radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül. A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását (ezzel szemben 2006-ban a békés tüntetők szemét is kilőtték a rendőrök).

A diákokat azok a jól ismert arcok vezették, akik az elmúlt hónapokban folyamatosan heccelték a magyar fiatalokat. Ők azok, akik maguk is bevallották, részt vettek egy amerikai tanácsadók által tartott képzésen, amelyen agresszív utcai kampányok szervezésére oktatták őket. Azokról a radikális fiatalokról van szó, akik maguk sem tagadták, hogy egyeztettek a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 Mozgalommal. Azokról van szó, akik a diákság képviselőinek állítják be magukat, de közben a baloldal bíztatására provokációkat szerveznek a magyar városok utcáin. Be nem jelentett tüntetéseket tartanak, hidakat és épületeket foglalnak, rongálnak.

A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben.

A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén 1 órán belül a helyszínen tudnak lenni."

Ennyi a részlet mely alapján mindenki eldöntheti miért is írtam az elején, hogy bizony itt már csendes polgárháború vette kezdetét. Nem a rendőrséghez kell fordulniuk az irodáknak egy csütörtökihez hasonló "támadás" esetén hanem riadóláncot kell szervezni az irodák védelméért. Szerintem székházakat és fontos intézményeinket nem a Fidesz tagoknak, - nem a riadólánc szervezésével -, hanem a magyar Rendőrségnek kell megvédenie.

facebook.com/jadranovic

facebook.com/jadravica

facebook.com/jadrankavilaga

twitter.com/jadravica

youtube.com/Jadravica

... ésatöbbi :)

Szólj hozzá!

Címkék: Fidesz Kubatov Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://jadrankavilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr925124408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása